Armin Van Buuren - Feel Again (Limited Deluxe BOX, 2023) - 180 gr. Vinyl

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti


Armin Van Buuren - Feel Again (Limited Deluxe BOX, 2023) - 180 gr. Vinyl

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 1 659,00 Kč

Akční cena 1 427,00 Kč




Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Armin Van Buuren
Titul Feel Again
Nosič 3LP
Typ nosiče LP
Dostupnost Skladem
Dodání do dnů 21
Tracklist Disc: 1 - LP
A1. Feel Again (feat. Wrabel)
A2. Oumuamua
A3. No Fun (with The Stickmen Project)
A4. Human Touch (feat. Sam Gray)
B1. Come Around Again (with Billen Ted feat. JC Stewart)
B2. Let You Down
B3. Start Again (feat. Jesse Fink)
B4. Pas de Bourree (feat. Lucky Lou)
B5. Love We Lost (with R3HAB feat. Simon Ward)
B6. Offshore (with AVIRA vs Chicane)

Disc: 2 - LP
C1. One More Time (feat. Maia Wright)
C2. Superman (with Blasterjaxx feat. 24h)
C3. Forever & Always (with & Gareth Emery feat. Owl City)
C4. Roll The Dice (feat. Philip Strand)
C5. I'm Sorry (feat. Scott Abbot)
D1. Computers Take Over The World
D2. Clap
D3. Hey (I Miss You) (feat. Simon Ward)
D4. Something Beautiful
D5. Live On Love (with Diane Warren feat. My Marianne)
D6. Shot At Love (feat. Husky)

Disc: 3 - LP
E1. Tocando El Sol (with Azteck)
E2. Typically Dutch (with Wildstylez feat. PollyAnna)
E3. Easy To Love (with Matoma feat. Teddy Swims)
E4. Dayglow (feat. Stuart Crichton)
E5. La Bomba (with Blasterjaxx)
E6. Do Right (feat. Zoi)
E7. On & On (with Punctual feat. Alika)
F1. Vulnerable (feat. Vanessa Campagna)
F2. Letting Go (feat. Matluck)
F3. REFLEXION (ASOT 2023 anthem) (with Cosmic Gate)
F4. State Of Mind (feat. Alba)
F5. Rhythm Inside (with Ahmed Helmy)
F6. Feel Again (reprise) (feat. Wrabel)
Popis Formát: 3x Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition, Deluxe, BOX, 180 gram.
Žánr: Dance, Electronic


• 180 gram audiophile vinyl
• Deluxe lift-off box set
• Includes 5 exclusive Armin van Buuren lithos + 3 printed innersleeves
• Brand new 2023 album feat. the singles "Come Around Again" (with Billen Ted feat. JC Stewart), "No Fun" (with The Stickmen Project), "REFLEXION (ASOT 2023 anthem)" (with Cosmic Gate)
• Featuring cooperations with R3Hab, Simon Ward, Cosmic Gate, Husky, Wildstylez, Teddy Swims, Matoma, Diane Warren, My Marianne, Owl City, Chicane amongst many others
• Limited edition deluxe boxset of 3000 individually numbered copies on turquoise marbled (LP1), white marbled (LP2) and orange marbled (LP3) vinyl

• With Feel Again Armin van Buren a newfound love for his music. From "No Fun" and "Computers Take Over The World" to "One More Time", "Come Around Again" and "Roll The Dice", the Feel Again album sonically represents the journey of an artist extraordinaire radically looking for harmony within himself. Its 34 tracks may be different in terms of sound, but together, they reflect an equilibrium that could only come from a man in balance.

Ean 8719262029590
Rok vydání 2023
Pořadové číslo 1000191827
Sleva Sleva 14 %
Doporučená prodejní cena 1 659,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').