Debbi - Break (2017)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Debbi - Break (2017)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 349,00 Kč

Akční cena 299,00 Kč

CD

Do 14 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Debbi
Titul Break (2017)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 14 dnů
Dodání do dnů 14
Tracklist 1. In the middle of a song
2. Pull me out
3. Happy ending
5. So alone
6. Home weather
6. Save me
7. Break
8. Hard to believe
9. Shoot me
10. One more chance
Popis Formát: Audio CD, 3. album

Hned první poslech nového alba zpěvačky Debbi odpoví na otázku, proč si charismatická rusovláska s přípravou své třetí studiovky dávala načas. Čtyři roky po předchozí desce Love, Logic & Will, která znamenala důležitý mezičlánek v jejím uměleckém vývoji, přichází se svým dosud nejvyzrálejším materiálem.

Debbi, která se proslavila přímočarými melodiemi jako La La nebo andělskou soškou ověnčenou Touch The Sun, na albu Break poprvé spolupracovala s producentem Dušanem Neuwerthem. Ten se již v minulosti podílel na řadě výrazných tuzemských nahrávek, jeho domovskými Tata Bojs počínaje a loňským ceněným albem Pieces skupiny No Distance Paradise konče.

S majitelkou jednoho z nejzajímavějších hlasů u nás Neuwerth intenzivně pracoval téměř dva roky a společně vybrali ze skoro čtyřiceti vzniklých písní finální desítku, která se objeví na novém albu Break. Albu, které třikrát podtrhuje, co naznačil už loňský singl Hard To Believe: že Debbi už zdaleka není jen roztomilé děvče zpívající hravé popěvky. Na novince zaujme hudební rozmanitost, která někdy nechává minimalisticky vyznít čiré muzikální cítění Debbi, ale počítá i s prolínáním různých inspiračních vlivů, jako jsou vedle akustického popu i elektronika, r'n'b, doteky retra a ozvěny londýnských klubů.

Druhým nosným pilířem alba Break je pak vlastní zpěv Debbi, v němž nadále vyniká její charakteristická barva hlasu, ale je daleko zralejší a variabilnější než kdy dřív.

Tým autorů, které oslovil právě producent Dušan Neuwerth, dává vedle osvědčených jmen šanci i mladým tvářím. Hned pod třemi skladbami je podepsán zpěvák a skladatel Marcell ze skupiny No Distance Paradise, největším překvapením desky je pak píseň Pull Me Out, kterou napsal písničkář Jakub Ondra a i přes aranžérskou nepředvídatelnost je natolik chytlavá, že se stala jasným kandidátem na rádiový singl. Již tradičně dvěma písněmi přispěla Jana Kirschner.

SKU 5764821
Ean 0602557648218
Rok vydání 2017
Pořadové číslo 1000134941
Sleva Sleva 14 %
Doporučená prodejní cena 349,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').