Dekadent Fabrik - Mental Morphosis (2014)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Dekadent Fabrik - Mental Morphosis (2014)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 299,00 Kč

Akční cena 254,00 Kč

CD

Do 14 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Dekadent Fabrik
Titul Mental Morphosis (2014)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 14 dnů
Dodání do dnů 14
Tracklist 1. Buddy
2. Throbbing
3. Dia De Murtos
4. Blowfly
5. Pink panther
6. Erínyaos
7. Exstasy Star
8. Blood
9. Wohin
10. Klaus Kinski
11. Rigor Mortis

Popis Formát: CD
Žánr: Rock
DekadentFabrik: David Cajthaml, el. kytara, sampler, autor hudebních podkladů, Dj Satan (Otto M. Urban)sampler, Mikoláš Chadima - saxofony, Ivan Bierhanzl - el. kontrabas - baskytara ,

Hudební soubor čtyř výrazných individualit, z nichž dvě jsou legendami v hudebním světě, další dvě patří k pojmům na výtvarné scéně. Tento zvláštní konglomerát vytváří neopakovatelnou krajinu jejich hudby, která opravdu působá velmi originálně, ale zároveň není samolibým zvukovým čarodějnictvím. Kapelu založili DJ Satan (výtvarný kurátor Otto M. Urban) a David Cajthaml, kdysi kytarista Energie G, dnes především výtvarník. Se základním duem začali brzo spolupracovat saxofonista Mikoláš Chadima a kontrabasista, který dodnes působí v nesčetných výrazných formacích, Váňa Bierhanzl.
DekadentFabrik zahušťují prostor psychedelickými repetativními skladbami, které nenudí, a byť jsou z části postaveny na improvizaci, posluchače přivedou až k tranzu. Naštěstí se tuto atmosféru podařilo přenést z živých vystoupení i na zvukový záznam, takže se můžeme procházet v jejich snových krajinách a pocítit závan elegantní dekadence. Novinka navíc obsahuje české texty, které zážitek z hudby ještě násobí. Obal je ruční prací/linorytem Davida Cajthamla a tedy každý digiapck je originálem. Kolekce je vyrobena v 5ti barvách – černé (ta jde do obchodů a distribuce) a červené, žluté, modré a zelené – ty lze v limittovaném počtu koupit jen na koncertech skupiny (cena kompletu je 1 000 Kč)
SKU GR113-2
Ean 8594156571139
Rok vydání 2014
Pořadové číslo 1000111279
Sleva Sleva 15 %
Doporučená prodejní cena 299,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').