Drake - If You're Reading This It's Too Late (2015)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Drake - If You're Reading This It's Too Late (2015)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 299,00 Kč

Akční cena 259,00 Kč

CD

Do 14 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Drake
Titul If You're Reading This It's Too Late (2015)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 14 dnů
Dodání do dnů 14
Tracklist 1. Legend
2. Energy
3. 10 Bands
4. Know Yourself
5. No Tellin'
6. Madonna
7. 6 God
8. Star67
9. Preach feat. Partynextdoor
10. Wednesday Night Interlude feat. Partynextdoor
11. Used To feat. Lil Wayne
12. 6 Man
13. Now & Forever
14. Company feat. Travi$ Scott
15. You & The 6
16. Jungle
17. 6PM In New York
Popis Formát: Audio CD
Žánr: Rap, Hip Hop
Země: Kanada

Drake měl vždy svůj vlastní styl, co se týče hudby – kombinuje rap a zpěv, což bylo mezi rapery celkem nezvyklé. V tomto mixtapu “If You’re Reading This Its Too Late“, které zveřejnil na své stránce bez ohlášení den před Valentýnem a před očekávaným 4. studiovým albem“Views From The 6“ (které, jak všichni doufají, vyjde na jaře), kde nenajdeme žádné emocionální písničky o lásce a zklamání. Naopak. Nyní nám Drake prezentuje skutečný rap s trochou zpěvu, i když v roce 2013 MTV řekl, že se tak nikdy nestane.

Na mixtapu je 17 songů, kde mu dělají společnost kolegové z branže, jako jsou Lil Wayne či Travi$ Scott. Jako první můžeme slyšet track “Legend“ - klasický Drake beat s klasickými Drake rýmy, jehož producentem je raper z October’s Very Own PARTYNEXTDOOR (má také featuring v songu “Preach“). Dalším songem, na kterým spolupracoval producent Boi-1da, s názvem “Know Yourself“ Drake rapuje o nákupu luxusního auta Bugatti. Trocha emocí se ale na Too Late najde, v písničce “You & The 6“ raper mluví přímo ke své matce a děkuje jí za správné vychování. Podobné songy věnované jeho mamince můžeme slyšet už na předchozích dvou projektech umělce. Drake přidal do tracklistu i song o jeho existenčních obavách. V “Now and Forever“ mluví o tom, že má strach, že zemře dřív, než dosáhne toho, co chce. K tomuto tracku zveřejnil 15 minutové video o svém životě v rodném Torontu. Finální písní je “6PM in New York“ opět s beatem Producenta Boi-1da, kde nám kanadský raper ukazuje, jak se během 6 let vyvinul v psaní textů. Mimo jiné se zmiňuje o problémech ve společnosti, s kterými se setkal.

O mixtapu “If You’re Reading This Its Too Late“ plno lidí řeklo, že je na úrovni plnohodnotného alba a je dobře propracované, jak hudebně, tak textově. Posledním Drakovým mixtapem byl “So Far Gone“ před 6 lety, se kterým raper sklidil obrovský úspěch. Producentem byl převážně 40, který se podílel i na Too Late.

Plánovaného alba “Views From The 6“ se doufejme dočkáme na jaře (2015), ale zda tomu tak opravdu bude není jasné. Spousta umělců z CashMoney Records totiž teď vydává převážně jen mixtapy. Ptáte se proč? Internetem kolují zprávy, že “pravá ruka“ bosse labelu Birdmana, Lil Wayne, odchází z CashMoney a Birdmana žaluje oněkolik milionů dolarů, protože mu nevyplácel peníze, které mu podle smlouvy náležely a nechtěl vydat, respektive odložil vydání alba “Carter V“. Tento problém bohužel není jen u Lil Wayne, ale i u Drakeho, který chtěl z labelu odejít, protože nedostal zaplaceno za miliony prodaných kusů alb “Take Care“ a “Thank Me Later“ či u Busta Rhymese či Tyga, kteří veškerou spolupráci s CashMoney ukončili. Mimo jiné Birdman nevyplácel ani dalším zaměstnancům. Nyní celou situaci řeší soud a je možné, že budeme svědky rozpadu jednoho z největších labelů v branži a velkého přátelství.
SKU 4728879
Ean 0602547288790
Rok vydání 2015
Pořadové číslo 1000116159
Sleva Sleva 13 %
Doporučená prodejní cena 299,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').