Exodus - Blood In Blood Out (2014)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Exodus - Blood In Blood Out (2014)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 379,00 Kč

Akční cena 342,00 Kč

CD

Do 14 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Exodus
Titul Blood In Blood Out (2014)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 14 dnů
Dodání do dnů 14
Tracklist 1. Intro
2. Black 13
3. Blood In Blood Out
4. Collateral Damage
5. Salt the Wound - host Kirk Hammett
6. Body Harvest
7. BTK
8. Wrapped in the Arms of Rage
9. My Last Nerve
10. Numb
11. Honor Killings
12. Food for the Worms
Popis Thrasheři Exodus, v jejichž čele opět stanul zpěvák Steve „Zetro“ Souza, vydají v říjnu nodé album pod názvem „Blood In, Blood Out“, který odkazuje nejen k jejich debutu „Bonded By Blood“ z roku 1985, ale klidně by mohl i na nedávnou výměnu zpěváka, kdy Exodus vyhodili Roba Dukese a nabrali zpět Souzu.

„Jsem nadšený z toho, že jsem zpátky. Všichni jsme dospěli a čím je člověk starší, uvědomuje si, co v životě udělal špatně. Hlavně já. A je super, že jsme zase dokázali najít společnou řeč,“ září Souza.

To Dukes neskryje rozčarování ze svého nenadálého konce v Exodus. „Kromě Toma (Huntinga, bubeníka) jsem s nikým jiným z kapely nemluvil. Tom mi zavolal a řekl, že budou pokračovat s jiným zpěvákem. Se Zetem. Toť vše. Byl to asi dvacetivteřinový telefonát,“ popsal vyhazov ze svého pohledu v nedávném rozhovoru pro australský internetový pořad Blood, Sweat and Metal.

Jako by nestačilo, že se do kapely vrátil zpěvák Steve „Zetro“ Souza, nové album Exodus „Blood In, Blood Out“ dál získává na zajímavosti. Kytarista Metallicy Kirk Hammett se prokecl, že svým dávným spoluhráčům v jedné ze skladeb zasóloval.

„Přišlo mi to úplně normální, jako za starých časů,“ uvedl Hammett, který Exodus na sklonku sedmdesátých let zakládal spolu s bubeníkem Tomem Huntingem. Nepočítaje raná dema, tohle však bylo poprvé, kdy s nimi skutečně i nahrával. „Hraju docela dobré sólo, na které svým sólem naváže Gary (Holt), a víte vy co? Poslouchal jsem to a připadal jsem si jako ve dvaaosmdesátém, kdy jsme se s Garym snažili trumfnout jeden druhého. Nic moc se za těch třicet let nezměnilo,“ dodává Hammett dále ke skladbě, která nese název „Salt in the Wound“.

A proč že se deska vlastně jmenuje „Blood In, Blood Out“? „Když jsem na ní dělal, sledoval jsem v televizi dokumenty typu Gangland a všechny ty reality show, kdy jsou lidé uzavřeni v nějaké komunitě. A napadlo mě, že to je jako Exodus, jako bratrství. Dáte život za to, abyste se dostali dovnitř, ale dáte život i za to, abyste se dostali ven,“ zdůvodňuje kytarista Gary Holt. „Dělám tuhle muziku už od dob, co jsem byl teenager a budu ji dělat tak dlouho, jak jen toho budu fyzicky schopen.“

Sestava:
Steve "Zetro" Souza - zpěv
Tom Hunting - bicí
Lee Altus - kytara
Gary Holt - kytara
Jack Gibson - baskytara
SKU NB3300-2
Ean 0727361330026
Rok vydání 2014
Pořadové číslo 1000110268
Sleva Sleva 10 %
Doporučená prodejní cena 379,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').