Jamie Marshall & Amplified Acoustic Band - Now. Here. This. (2016)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Jamie Marshall & Amplified Acoustic Band - Now. Here. This. (2016)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 299,00 Kč

Akční cena 269,00 Kč

CD

Do 14 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Jamie Marshall & Amplified Acoustic Band
Titul Now. Here. This. (2016)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 14 dnů
Dodání do dnů 14
Tracklist 1. Trust Me
2. Chocolate Jesus
3. I’m Falling Apart
4. Yes I Do
5. One Day Soon
6. Home
7. This Time
8. Until I Hear It From You
9. Trouble
10. Good News From The World Outside
11. Just Enough Of A Moon
12. Love To Learn
13. Word Up!
Popis Formát: CD, Album, 1. album (2016)
Žánr: Folk, Country
Styl: Písničkáři

Jamie Marshall & Amplified Acoustic Band (GB/CZ) vydávají své debutové album!!!

Kapela The Amplified Acoustic Band soustředěná kolem charizmatického anglického písničkáře Jamieho Marshalla vydala nové album "NOW. HERE. THIS."

The Amplified Acoustic Band tvoří vedle zpěváka a autora většiny skladeb angličana Jamieho Marshalla, zpívající kontrabasistka Svatka Štěpánková, všestraný kytarista Radek Hlávka, bubeník Martin Petrásek. Na albu navíc hostují špičkoví muzikanti - Jan Kořínek (Hammond organ), Rostislav Fraš (saxofony), Miroslav Hloucal (trubka), Jan Jirucha (trombon), Josef Malina (housle) a Luboš Novotný (dobro).

"Chtěli jsme, aby nahrávka vyzařovala stejnou energii, kterou vnímáme na živém vystoupení, ale zároveň jsme se nebránili experimentování a zapojil jsme elektrické kytary a klávesy." říká Radek Hlávka.
Hudba Jamieho Marshalla a jeho kapely by se dala charakterizovat jako moderní písničkářství, vycházející z odkazu toho nejlepšího z anglo-amerického folku, country a blues-rocku.

Album "NOW. HERE. THIS." se natáčelo ve studiu Karla Holase na Barandově a zvukové režie i produkce se výborně zhostil američan Geoff Tyson, známý také jako kytarista a žák Joe Satrianiho. "S Geoffem jsme poznali v pražské Akropoli, kde jsme hráli před Session Americana a během několika minut vykouzlil vynikající zvuk a bylo rozhodnuto.", shodují se členové kapely.

CD "NOW. HERE. THIS."  vyšlo v pondělí 15.8.2016. Obsahuje 13 skladeb, z nichž většina pochází z dílny leadra kapely Jamieho Marshalla. Na albu však objevíte i zdařilé předělávky skladby Toma Waitse (Chocolate Jesus) nebo známého hitu Word Up!

Vedle Jamieho Marshalla září i druhý sólista - zpěvačka a hráčka na kontrabas Svatka Štěpánková, která svým kultivovaným a profesionálním výkonem ve svých sólových skladbách posouvá celou kapelu do další úrovně. A je jasné, že se nejedná o sólový projekt solitérního písničkáře s najatými profesionály, ale o organickou kapelu, která hudbou žije.
SKU 100P038
Ean 8594156070489
Rok vydání 2016
Pořadové číslo 1000130329
Sleva Sleva 10 %
Doporučená prodejní cena 299,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').