Laďa Kerndl - You - Laďa Kerndl 70 (2015)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Laďa Kerndl - You - Laďa Kerndl 70 (2015)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 269,00 Kč

Akční cena 229,00 Kč

CD

Zrušeno, doprodej skladových zásob

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Laďa Kerndl
Titul You - Laďa Kerndl 70 (2015)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Zrušeno, doprodej skladových zásob
Dodání do dnů 14
Tracklist 1. Thanks For Bringing Love Around Again
2. Hello Like Before
3. Whatever It Takes
4. If You Go Away
5. My Eyes Adored You
6. You
7. Misty Blue
8. You To Me Are Everything
9. Don't You Love Me Anymore
10. How To Win Your Love
11. Rainy Night In Georgia
12. Home
Bonus:
13. Merry Christmas To You
Popis Formát: Audio CD
Žánr: Blues

Populární swingař Laďa Kerndl vydává u příležitosti svých 70. narozenin nové CD, a zároveň o něm avizuje, že by se mělo jednat o jeho poslední počin tohoto druhu. V ústřední skladbě „You“ hostuje jeho neméně populární dcera Tereza.

Fanoušky Ladi Kerndla letos čekají žně. Známý zpěvák ke svým sedmdesátinám chystá koncertní šňůru, vydání dvou cedéček a nové knihy. Jedním z vrcholů oslav jeho kulatin bude v květnu velký koncert v Dělnickém domě v Blansku. Sedmdesátiny oslaví zpěvák Laďa Kerndl na koncertě v Blansku

Turné nazvané příznačně Laďa Kerndl 70 začne 12. března v Písku. Každý měsíc je na programu několik vystoupení. To závěrečné se uskuteční těsně před Vánocemi v Mahenově divadle v Brně.

„Cítím se skvěle. Připravujeme repertoár, sepisujeme scénář a dáváme dohromady noty. Teď jedu do lázní Luhačovice načerpat energii. Velmi se na koncerty těším. Já totiž ještě nekončím,“ říká známý zpěvák.

Na koncertech bude Laďu Kerndla doprovázet jeho orchestr, se kterým spolupracuje už dvacet let. Některá vystoupení absolvuje s Big bandy a Swing bandy ale také s pardubickou a královéhradeckou filharmonií.

„Na koncertech posluchače čekají světové evergreeny v mém podání. Mohou se těšit na filmové melodie, swingovky a nebudou chybět ani jazzové skladby,“ upřesňuje Laďa Kerndl. Podrobnosti o celém turné fanoušci najdou na adrese www.ladakerndl.cz.

Na své si během roku přijdou i lidé na Blanensku. 29. března Laďa Kerndl zazpívá v Kulturním domě v Letovicích a přesně v den svých sedmdesátých narozenin 16. května v Dělnickém domě v Blansku. Jak sám říká, bude to speciální koncert se speciálními hosty.

„Od roku 1977 žiji na blanenském okrese, a tak to pro mě bude i srdeční záležitost. V Blansku jsem před 20 lety zpíval po své nemoci s jazzmeny kolem Tonyho Lauera. Na koncertu vystoupím s Big Bandem Brno. Jako hosté zazpívají Ilona Csáková, Roman Horký, dále vystoupí skvělý stepař Roman Matal a moje dcera Tereza. Ta vystoupí v případě, že nebude v té době v zahraničí,“ podotýká známý zpěvák s tím, že v den koncertu na návštěvníky čeká ještě výstava fotografií, plakátů a dalších věcí, které souvisí s jeho kariérou i životem.

Koncertním turné ale oslavy sedmdesátin Ladi Kerndla nekončí. K jubileu zpěvák vydává dvě nová cédéčka. Jedno nazpíval s orchestrem Felixe Slováčka.

„Druhé vyjde v dubnu s názvem You. Je to bluesové CD, do kterého jsem dal všechny své životní pocity,“ říká Kerndl, který pro fanoušky chystá i další knihu. Publikace, kterou napsal se spisovatelem Petrem Mackem, se bude jmenovat Kariéra na druhý dech. „V knize bude také velká příloha fotografií z mého života, které doposud nebyly zveřejněny,“ dodává zpěvák.

Laďa Kerndl se narodil 16. května roku 1945 v Brně. Vyučil se nástrojařem a vystudoval strojní průmyslovou školu. Následně vystudoval hudební školu - obor klavír. Od dětství hrál na housle, kytaru, klavír a skončil jako bubeník a zpěvák. Profesionálním zpěvákem a hudebníkem se stal v roce 1970. Během své kariéry působil v několika orchestrech a část profesního života prožil také na výletních lodích.

Laďa Kerndl vydal na dvě desítky alb, dvě DVD a odzpíval nespočetně koncertů. Zahrál si také hlavní roli ve filmu Ostrov svaté Heleny. Jeho dcera Tereza je úspěšnou profesionální zpěvačkou.
SKU 310889-2
Ean 0741941088923
Rok vydání 2015
Pořadové číslo 1000116397
Sleva Sleva 15 %
Doporučená prodejní cena 269,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').