Light & Love - Surrender To The Stars (2016)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Light & Love - Surrender To The Stars (2016)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 299,00 Kč

Akční cena 262,00 Kč

CD

Do 7 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Light & Love
Titul Surrender To The Stars (2016)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 7 dnů
Dodání do dnů 7
Tracklist 1. Under The Low Sun
2. Calling
3. Oh, Pretty Stars
4. True
5. Country Boy
6. Elevated
7. Blueberry Sky
8. Where Are You Now
9. Stars
10. Way Up
11. Surrender
Popis Formát: Audio CD
Žánr: Pop

Sourozenecká dvojice Light & Love patří k nejvýraznějším domácím zjevením. Pánové Johny Rainbow a Kosak alias bratři Honza a Lukáš Balcárkové se mohou pochlubit dotaženou produkcí studiových nahrávek i fascinující přirozeností na koncertech. Jejich talentu si už všimli i slavnější kolegové – Richard Krajčo z Kryštof (remix skladby Srdcebeat), produkčně se Light & Love podíleli na skladbách Voxela, Adama Mišíka nebo nováčků Mirai.

Bratři dříve působili v kapele Johny Said The Number, jež si vybudovala slušnou pozici na české alternativní scéně. Mladá skupina se prezentovala hlučnější kytarovou muzikou a na seznamu interpretů, které je třeba sledovat, ji měla řada novinářů. Po slibném začátku přijalo jádro kapely nové jméno a pod hlavičkou Light & Love se orientuje na popovější muziku. Hned první singl Blueberry Sky se šestadvacet týdnů pohyboval mezi nej-hranějšími nahrávkami v tuzemském éteru, na něj talentovaná dvojice navázala skladbou True.

Název debutového alba Surrender To The Stars - což v češtině znamená "Odevzdání se hvězdám" nebo "Odevzdej se hvězdám" - vystihuje celý koncept alba. Light & Love by rádi jeho prostřednictvím dávali lidem naději. Je o naslouchání svému srdci, svým snům a odvaze žít opravdově (True). Dynamicky se liší - podobně jako den a noc. Některé songy jsou čistá radost - plné veselí, lásky, naděje a slunce. No a když slunce pomalu zapadá (Under The Low Sun) a nad hlavou se objeví hvězdy - je čas na pomalejší nebo vesmírnější pís-ničky. „Můžeme s čistým svědomím říct, že toto album obsahuje přesně to, co jsme do něj chtěli dát," říkají Light & Love.
SKU 2564616907/M
Ean 0825646169078
Rok vydání 2016
Pořadové číslo 1000127840
Sleva Sleva 12 %
Doporučená prodejní cena 299,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').