Noid - Jedinej Krok (2015)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Noid - Jedinej Krok (2015)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 299,00 Kč

Akční cena 257,00 Kč

CD

Do 7 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Noid
Titul Jedinej Krok (2015)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 7 dnů
Dodání do dnů 7
Tracklist 1. Jedinej krok
2. Maona
3. Růže
4. Příběh
5. Hope Never Dies (feat. Marta Jandová)
6. Mramorovej anděl
7. Tenkrát na Východě (feat. Rocky Balboa)
8. Euridiké
9. Poslední akční hrdina (feat. Ondřej Brzobohatý)
Bonus:
10. Tohle je válka (feat. Daniel Landa)
Popis Formát: CD, Album, 3.album (2015)
Žánr: Pop, Rock

"Jedinej Krok" - Novinkové album charismatického zpěváka žánrově se pohybující mezi čistým popem a zvučným rockem.

Novým albem potvrzuje Václav NOID Bárta svoji stabilní a naprosto nezaměnitelnou pozici v současné domácí pop music. Obklopen výtečnými hudebníky natočil album, které žánrově osciluje mezi popem a rockem, pěvecky tu hladící sameťákem a jinde řezající mocným chraplákem.

Hudebně jde z drtivé většiny album za ním, po jedné písni pro něj napsali Ondřej Soukup a Ondřej Brzobohatý. Texty jsou dílem Gabriely Osvaldové, Tomáše Belka, Daniela Landy,Terezy Šoralové, Václava Bárty st., Petra Kolečka a již uvedeného Ondřeje Brzobohatého, který s Noidem svou píseň i nazpíval. Jako další duet zařadil Noid na album skladbu 'Tohle je válka' s Danielem Landou a nemůže chybět píseň, kterou společně s Martou Jandovou reprezentoval naši republiku v letošním ročníku Eurovision Song Contest, 'Hope Never Dies'.

Zvláštní potěšení pak má z účasti hlasu Rockyho Balboa ve skladbě Tenkrát na Východě. Některé z písní zpěvák na živo představí na Velekoncertu Daniela Landy 12. 9. v Letňanech, kam je pozván jako speciální host, a na samostatných koncertech, především 20. a 21. 11. v Hudebním divadle Karlín.

Skladatel, zpěvák a herec Václav NOID Bárta vyrůstal v muzikanstké rodině. Učil se hrát na klavír, flétnu a klarinet. Později jako samouk na kytaru, basu a bicí. Vedle vlastní tvorby původně soustředěné především na rock a metal se během let vypracoval v předního muzikálového umělce: poprvé se na divadle objevil v muzikálu Excalibur. Následovaly role v muzikálech Elixír života, Obraz Doryana Graye, Hamlet, Robin Hood a Němcová!.

Jeho domovskou scénou se stalo Hudební divadlo Karlín, v Carmen, Aidě, Jesus Christ Superstar a Lucie ztvárnil hlavní role. Sám je autorem vynikajícího muzikálu Němcová! a hudby k filmu Kajínek. V posledních měsících hraje v televizním seriálu Svatby v Benátkách.
SKU 2564603160/M
Ean 0825646031603
Rok vydání 2015
Pořadové číslo 1000119354
Sleva Sleva 14 %
Doporučená prodejní cena 299,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').