Prodigy - Day Is My Enemy (2015)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Prodigy - Day Is My Enemy (2015)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 259,00 Kč

Akční cena 234,00 Kč

CD

Do 14 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Prodigy
Titul Day Is My Enemy (2015)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 14 dnů
Dodání do dnů 14
Tracklist 1. The Day is My Enemy
2. Nasty
3. Rebel Radio
4. Ibiza (featuring Sleaford Mods)
5. Destroy
6. Wild Frontier
7. Rok-Weiler
8. Beyond the Deathray
9. Rhythm Bomb (Featuring Flux Pavilion)
10. Roadblox
11. Get Your Fight On
12. Medicine
13. Invisible Sun
14. Wall of Death
Popis Formát: CD, Album
Žánr: Electronic
Styl: Breakbeat

The Prodigy si s novou deskou dali skutečně na čas: Dlouhých šest let museli fanoušci čekat na nové dílo, na kterém kapela pracovala od roku 2011. Už tehdy předváděli naživo některé nové písně, které lídr Liam Howlett popsal jako "temnější" ve srovnání s předchozími alby. V té době přišli muzikanti také s názvem desky, kterým měl být "How To Steal A Jetfighter". Ten se ale dva roky na to změnil na "The Day Is My Enemy". Dosavadní recenze jsou vesměs pozitivní, i když The Prodigy nesednou jen tak někomu. Třeba dvě desky, jež předcházely vydání této novinky, se s přílišnou chválou nesetkaly. Nejlépe ale bude, když si obrázek uděláte sami.

The Prodigy je britská hudební skupina, jejíž hudba se skládá z mnoha různorodých stylů od rave k hardcore techno s alternativně rockovými, breakbeat a punkovými elementy. Současní členové jsou Liam Howlett (skladatel/klávesy), Keith Flint (tanečník/zpěvák) a Maxim (MC/zpěvák). Leeroy Thornhill (tanečník/živé klávesy) byl členem kapely v letech 1990 – 2000, podobně jako tanečnice/zpěvačka „Sharky“, která opustila kapelu po jejich krátkém společném účinkování.

The Prodigy se objevili na undergroundové rave scéně na začátku 90. let. Od té doby dosáhli nesmírné popularity a celosvětové známosti. Některé z jejich nejznámějších skladeb: Charly, Out of Space, No Good (Start the Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Smack My Bitch Up!.

Jméno The Prodigy se na přebalu alba Music for the Jilted Generation a na The Fat of the Land změnilo pouze na Prodigy, aby se na dalším albu objevilo opět celé The Prodigy. Jak Liam Howlett uvedl, jednalo se pouze o změnu loga na přebalech alba, nikoli o změnu názvu kapely.

Spolu s umělci The Chemical Brothers a Fatboy Slim patří k průkopníkům žánru, který se nazývá „big beat“.
SKU HOSPCD005
Ean 0711297880526
Rok vydání 2015
Pořadové číslo 1000112773
Sleva Sleva 10 %
Doporučená prodejní cena 259,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').