Thom Artway - Hedgehog (2016)

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Thom Artway - Hedgehog (2016)

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Běžná cena: 329,00 Kč

Akční cena 285,00 Kč

CD

Do 7 dnů

NEBO

Další informace

` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` `
Interpret Thom Artway
Titul Hedgehog (2016)
Nosič CD
Typ nosiče CD
Dostupnost Do 7 dnů
Dodání do dnů 7
Tracklist 1. Hedgehog
2. I Have No Inspiration
3. Pain
4. Conformity (feat. Maella)
5. Lesser Town
6. Blind Man
7. Sun Is Colder
8. My Heart Won´t Bleed
9. You Might Be In Heaven
10. Time To Think It Over (feat. Markéta Irglová)
11. Flower Wreath
Popis Formát: CD, Album, 1. album (2016)
Žánr: Folk, Rock, Pop
Styl: Písničkáři

Zpěvák THOM ARTWAY bez nadsázky okouzlil v roce 2015 celé Česko singlem I Have No Inspiration. Spolu s Light & Love a Sebastianem se stal nejvýraznějším reprezentantem nastupující vlny mladých hudebníků, kteří reagují na celosvětový zájem o upřímnou a autentickou tvorbu moderních písničkářů.
Podobně jako Ed Sheeran, James Bay nebo Hozier cestuje mezi folkem, rockem a popem, působí přirozeně a skromně. Zkušenosti získává buskingem, pouličním hraním, kde je kontakt s publikem bezprostřední a intenzivnější.
Pochází z malé vesnice Vlachovice na Valašsku. Vystudoval technické lyceum, po maturitě ale odešel do Prahy, kde se začal věnovat hudbě.
Nakrátko si odskočil do Irska, aby při práci na farmě vylepšil svou angličtinu, a v listopadu 2013 už nahrál debutové EP Still Standing In The Unknown. Tuzemští posluchači ho mohou znát z populárního soundtracku Křídla Vánoc, na který přispěl skladbou Towards The Sun.
Je vášnivým cestovatelem, nějaký čas strávil v Austrálii a na Novém Zélandu, kde sbíral zkušenosti a s kytarou v ruce bavil náhodné diváky v ulicích měst. Letos na sebe upozornil singlem Blind Man.

"Hedgehog" - Debut Thoma Artwaye bez debat aspiruje na albové překvapení roku. Vyzrálý pěvecký projev, pregnantně vystavěné písně, instrumentální zručnost a technická kvalita alba vzbuzuje v posluchači pochyby, zda jde skutečně o domácí nahrávku.
Bez nadsázky lze říct, že se Thom Artway může směle postavit po bok vyzrálým písničkářským osobnostem anglosaské hudební scény.
Na albu nemohou chybět zmíněné hity I Have No Inspiration a Blind Man. Pro duet Time To Think It Over získal Artway držitelku Oscara Markétu Irglovou.

YouTube: https://youtu.be/LLklH8cwUi4 ; https://youtu.be/hbt7Q29XLiI
SKU 9029590778/M
Ean 0190295907785
Rok vydání 2016
Pořadové číslo 1000129070
Sleva Sleva 13 %
Doporučená prodejní cena 329,00 Kč

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').